miércoles, 3 de abril de 2013

Sessió de rap


El rap


Què és el rap?

 Estil musical que sorgeix en els barris negres i hispans novaiorquesos. Vinculat des de principis dels 80 als ambients de la cultura hip-hop, a imatge i semblança d'esta integra diversos corrents, com el break danse music, l'electre, el grafit urbà o el scratch.

Cultura, no-violència.

 Per a la majoria dels rapers hi ha dos tipus de missatges que val la pena transmetre: protestes i propostes. Alguns defenen que la seua proposta és a dir als xics que usen la cultura en compte de la violència i la droga perquè s'assenten orgullosos. Altres grups se centren a protestar contra el govern, els rics o Estats Units. Per a molts, la imatge gangsta que es té de nombrosos rapers nord-americans no és més que una maniobra comercial d'escàs interés.

Estiguérem relacionant el rap en la discriminació, en el masclisme, en la violència....


Realitzarem un taller el qual era a través d’un ritme crear un cançó de quatre línies, reflexionant sobre que ens havia paregut la sessió de rap.

També férem un qüestionari sobre la nostra opinió del rap. Des de el meu punt de vista, he de dir que no puc opinar massa sobre aquest tipus de musica, ja que no m’agrada i no m’he interessat per saber d’ella, però considere que la sessió va ser molt dinàmica i amena i les activitats s’integraven molt bé en la temàtica del rap.

No hay comentarios:

Publicar un comentario