lunes, 4 de febrero de 2013

Resultat de guia per la Valéncia Barroca



Retornant al tema de la guia del patrimoni que havíem de realitzar, finalment aquest es el resultat del que hem elegit.

Aquests serien els monuments que ens decidirem per  a fer la ruta del patrimoni cultural:

Marques de dos Aigües
 Església Sants Joans
Església San Esteve
Las Roques

Mitjançant la eina informàtica del  Google Doc, hem creat un document compartit entre tots els membres del grup i hem anat emmagatzemant la informació que més interessava. Incloent les dinàmiques que es realitzarien durant la guia.

Curiós contingut i antic lloc La Casa dels Roques o museu del Corpus és del segle XV
Si entrem ens sorprendrà, en canvi, la seua recarregada decoració d'algepseries i esgrafiats. A diferència d'altres esglésies barroques valencianes en la de Sant Esteve no es van recobrir les voltes de creueria, que es van alçar novament en el segle XVII entre arcs de mig punt.


Hem elegit un fil conductor per a tota la guia, es a dir una historia que aniria conduint els alumnes de un monument historia a un altre, per tal de fer-ho més atractiu per als invitats.

La experiència de fer aquest treball per a mi ha sigut molt grata, ja que ens hem repartit la feina per grups, de forma que tots treballàvem, i es notava un ambient motivat.  Per altra banda dir, que el procés de fer una ruta ha sigut molt interesant, ja que així coneixem els passos a seguir per a que aquest tipus d’activitat si es porta a terme se realitze d’una manera optima.

No hay comentarios:

Publicar un comentario