sábado, 9 de marzo de 2013

Linies d'intervenció de les arts



L'última sessió abans de l'examen estaguerem comentant les linies d'intervenció de les arts:



-ACCÉS Formació bàsica per iniciar-se en cadascuna de les especialitats artistiques.
 Oferta d’ equipaments i recursos per poder crear.


Possibilitar l’ especialització amb estudis superiors.

-RECOLZAMENT. Formació, recolçament económic i moral, serveis i xarxes

-DIFUSSIÓ organizar events culturals, exposisions, Adaptació i reutilització d’ espais públics per tal de realitzar actes culturals. Es tracta de primar la creació artisticocultural individual o col·lectiva , amb l'ànim de desenrotllar en l'individu noves formes d'expressió

D      En l'animació sociocultural s'ha d'intervindre  en aquestes linies d'intervenció per tal d'impulsar a la gent que te iniciatives creatives i per acostar a la societat a que conega i experiemente  i connecte sensorialment amb l'art.


En parte, el arte completa lo que la naturaleza no puede elaborar y, en parte, imita a la naturaleza.
Aristóteles



Aquest projecte em sembla molt interesant ja que es una manera d'impulsar a la gent creativa a que li done forma als seus projectes

Laboratori Creatiu dels Amics de les Arts

L’objectiu del Laboratori Creatiu dels Amics de les Arts és generar aprenentatges i fluxos d’intercanvi creatiu. Es tracta d'oferir un espai per a l’acció, l’experimentació i el desvetllament; un espai per fomentar una xarxa d’usuaris i col·laboradors que vulguin compartir coneixements i creativitats, experimentar plàsticament; fer descobertes; trobar suports i assessoraments; expressar-se, explicar-se, presentar-se.
modernitat_liquidaEl Laboratori Creatiu dels Amics de les Arts està obert a creadors de totes les disciplines que busquin detonadors, noves tècniques i matèries, punts de vista diferents, creadors vinculats a les arts plàstiques, l'artesania i el disseny, la didàctica i l'escriptura; creadors que valorin la creativitat com a eina bàsica per al seu camí vital (emocional, laboral, relacional personal, laboral); alumnes d'estudis artístics.


Sense títol, d'Iz. Llibre-objecte inspirat per l'obra Modernidad líquida, de Zygmunt Bauman


El projecte s’estructura segons un programa d’activitats que inclou xerrades, col·loquis, visites a tallers de creadors, presentacions de projectes creatius dins i fora de l'entitat i realització de tallers plàstics, entre altres propostes.Els temes que aborda el Laboratori fan referència, formalment, a la poesia visual, l’art tèxtil i el llibre-objecte i, conceptualment, a inquituds socials contemporànies tn diverses com la sostenibilitat o la solitud humana.

No hay comentarios:

Publicar un comentario