domingo, 4 de noviembre de 2012

MODELS DE GESTIO MUNICIPAL DE L’AREA CULTURAL


MODELS DE GESTIÓ MUNICIPAL DE L’ÀREA CULTURAL


A classe estiguérem parlant dins de l’Ajuntament, els agents que gestionen o intervenen en l’àrea de acultura quin tipus de professionals son.

Hem estat parlent de tres tipus:

-SENSE PROFESSIONALITZACIÓ DE LA GESTIÓ:

 En els Ajuntaments de municipis menuts que no tenen prou de capital per a invertir l’àrea de cultura ho gestionen gent sense formació.
Són:
-REGIDOR/A: Estableixen programació de festes del municipi.
-REGIDOR/a + ASSOCIACIONS CULTURALS LOCALS: Les assosciasions participen o bé donant subvencions en les activitats que proposen o através de la seua opinió.

-GESTIÓ PROFESSIONALITZADA:

Són els tècnics (gestors, animadors...).

-ORGANISME AUTÒNOM (INSTITUT, FUNDACIÓ MUNICIPAL DE CULTURA)

Agiliten la gestió, especialment econòmica. Esta menys condicionada per les disputes polítiques. Permitixen formes de finançament mixt amb la participació del sector privat. Establixen els seus estatut, mecanismes de la participació ciutadana.


Expressió corporal

A classe de teatre el divendres, estiguerem treballant la veu. Ferem diferents sons en una mateixa lletra, per tal de poder pujar el volum de la veu quan parlem en públic.

Seguidament entre tot el grup, estiguérem llegint un diàleg  en veu alta. Em va parèixer molt interesant aquest ejercici, ja que considere que la manera de parlar i la actitud que li poses es molt important quan parles en públic.

No hay comentarios:

Publicar un comentario