miércoles, 9 de enero de 2013

Activitat sobre el Patrimoni Cultural de València


 Activitat sobre el Patrimoni cultural de València

Per grups a classe, hem escollit elements del Patrimoni de la Ciutat de València, per tal de fer de guia i una activitat o taller als alumnes de la E.S.O.

El meu grup, començarem a buscar informació sobre el Patrimoni que conserva la Ciutat, i ens va parèixer interessant basar la guia, en una ruta Barroca. Començar per el Palau del Marqués de Dos Aigües, actual museu de Ceràmica i acabar la guia enllaçant amb la Església de Santos Juanes de Valencia.



Palau del Marqués de Dos Aigües
 Església de Santos Juanes de Valencia.



Pensem que es molt interesant aquesta ruta, ja que aquests monuments històrics narren molt bé la Valencia Barroca, segle XVII. Els elements ornamentals, que fan referencia a la vegetació valenciana, de les fulles de morera, les taronjes, l’aigua… tot l’horror vacui que s’aprecia  a la façana del Palau del Marqués de Dos Aigües. Un moment de crisi, en el que es vol reflexar el dolor psicològic de l'home, que busca ancoratges sòlids, es pot trobar a l'art barroc en general. La virtuositat fou investigada pels artistes d'aquesta època juntament amb el realisme. La fantasia i la imaginació foren evocades entorn de l'Home individual, com una relació directa entre l'artista i el seu client.

Si no fora elegida la nostra proposta vos pose un video de imatges del Palau del Marqués de Dos Aigües.



No hay comentarios:

Publicar un comentario